Algemene verkoopsvoorwaarden


Bedrijfsinformatie

A6 Europe SA / NV
Paleizenstraat 44 bus 23 - 1030 Brussel - Belgi?
Ondernemingsnummer: 0872.385.138
BTW identificatie nummer: BE0872.385.138 Voor vragen betreffende bestellingen, facturen, retouren en klachten, gelieve contact op te nemen met ons team via e-mail op info@onearz.com


Productomschrijving en beschikbaarheid

De te koop aangeboden producten zijn zo nauwkeurig mogelijk beschreven en voorgesteld. Echter, indien fouten of gebreken zijn opgetreden in deze voorstelling kan ons bedrijf niet verantwoordelijk worden gesteld. Productafbeeldingen zijn louter ter referentie en worden niet opgenomen in het contract.
De beschikbaarheid van de producten is vermeld op de website. Indien een product niet voorradig is, dan kan u het niet bestellen. Indien een besteld product uiteindelijk niet beschikbaar is vanwege een fout van ons magazijn, zullen we u informeren via e-mail en u laten beslissen of u uw geld terug wilt of wenst te kiezen voor een ander product.

 

Levertijd en verzendkosten

We versturen doorgaans de producten binnen de 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling.
De gemiddelde levertijd is meestal 2 werkdagen na verzending voor Belgi? en ongeveer 3 tot 7 werkdagen voor de andere Europese landen. Het kan gebeuren dan de levertijd langer is omwille van onvoorziene omstandigheden. Indien u uw product niet ontvangen hebt binnen de 2 weken na de orderbevestiging, neem dan contact op met ons via e-mail en we zoeken naar de beste oplossing om het probleem op te lossen.

De verzendkosten zijn gratis voor Belgi?. Voor alle andere Europese landen bedragen de verzendkosten meestal 5 euro per product. U kan deze informatie ontvangen wanneer u uw winkelwagen update na vermelding van uw land en postcode. De landen naar waar wij kunnen verzenden, staan vermeld op de website. Indien uw land niet vermeld wordt, neem dan gerust contact met ons op via e-mail en we zullen controleren of er een mogelijkheid bestaat producten naar uw land te verzenden of niet.

 

Betalingswijze

We maken gebruik van Paypal als partner voor online betalingen. Paypal is gemakkelijk, snel en veilig. Indien u geen Paypal account hebt en er geen wenst aan te maken, dan hebt u de mogelijkheid rechtstreeks te betalen met creditcard via de Paypal-interface. Selecteer dan “Ik heb geen Paypal account” ( I don't have Paypal account ) aan de linkerkant in het eerste Paypal venster en volg de instructies.

De belangrijkste creditcards worden aanvaard. Als u om welke reden dan ook niet wil betalen met Paypal of met creditcard, stuur ons dan een e-mail en we zullen u de nodige bankgegevens bezorgen en u de mogelijkheid bieden om een overschrijving te maken vooraleer het product te versturen.

 

Garantie

Alle producten verkocht via onze website worden gedekt door een beperkte garantie van 24 maanden. Indien u een kwaliteitsprobleem heeft met ??n van onze producten, contacteer ons dan eerst via e-mail met een korte beschrijving van het probleem. We zullen dan beslissen over de beste manier om het probleem op te lossen. U zal de verzendkosten voor het terugsturen van het product naar ons dienen te dekken en wij dragen de kosten voor het terugsturen van het herstelde of vervangen product. Indien het product beschadigd is als gevolg van verkeerd gebruik (gebroken onderdeel, kabel uitgetrokken, …) zal de normale garantie geweigerd worden.

 

Retourbeleid

De koper heeft het recht om een product terug te keren zonder enige motivering binnen de 14 dagen na ontvangst. De voorwaarden zijn:

» Informeer ons bedrijf binnen de 14 dagen per e-mail op info@onearz.com
» Zend het product terug in de komende 15 dagen en sta in voor de verzendkosten
» Het product dient ongebruikt en in perfecte staat te zijn in de originele verpakking

Ons bedrijf zal de koper binnen de 7 dagen na ontvangst van het product in goede staat terugbetalen.

 

Klachten

Om aanspraak te kunnen maken op fouten en defecte of beschadigde producten bij levering, gelieve onmiddellijk contact op te nemen met onze medewerkers nadat u deze fouten, defecten of schade hebt gemerkt. (Binnen de 7 dagen na ontvangst) U kunt dit doen via e-mail naar info@onearz.com.

 

Privacy Beleid

We zullen de nodige gegevens opslaan voor de verwerking van uw bestelling. Indien noodzakelijk zullen we – voor de verwerking van uw bestelling - uw opgeslagen gegevens bezorgen aan meewerkende bedrijven zoals bijvoorbeeld het transportbedrijf. Alle persoonlijke gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.
Let op: Zolang we uw gegevens hebben opgeslagen, zult u informatie over nieuwe producten en speciale aanbiedingen per e-mail ontvangen. Indien u dergelijke informatie niet wilt ontvangen, volstaat het ons hiervan te informeren per e-mail of per brief en zullen ae onmiddellijk afzien van het sturen van verdere mailings.